Frölundas och Småkronornas guldtränare, Roger Rönnberg, hyllar Golfarens Sjätte Sinne:

“God Jul Markus! Just sträckläst din bok. Magiskt bra skriven! Älskar koppling vetenskap o praktik! Ska ta den ett varv till o göra anteckningar o frågeställningar både till mitt yrke o golfspel. Bästa golflitteratur jag läst, har plöjt en del tyvärr..”

/Roger Rönnberg

Guldtränaren hyllar Golfarens Sjätte Sinne

2 reaktion på “Guldtränaren hyllar Golfarens Sjätte Sinne

 • augusti 2, 2017 kl. 3:45 e m
  Permalänk

  Hej Markus,
  Jag är en sen nybörjare inom golf med talang och bra bollkänsla samtidigt har det varit något som fattades för att bli riktigt bra. Under min semester i Skåne besökte jag Ljunghusens GK och såg boken i receptionen. Jag sträckläste den och mycket har därefter fallit på plats. Nu när min vilja och mitt förnuft är tysta så gjorde jag min första Eagle.
  Din bok tar Bob Rotella’s bok “Golf is not a game of perfect” ännu längre.
  Jag är så tacksam!

 • september 23, 2017 kl. 2:23 e m
  Permalänk

  Hej Hans-Erik,
  Jag såg din kommentar först nu!
  Det var verkligen trevligt att läsa och glädjande att höra om dina golfmässiga förbättringar!
  Bob Rotellas Golf is Not a Game of Perfect är också en av mina favoriter och jag uppskattar liknelsen.

  Vänligast,

  Markus

Kommentarer är stängda.